Proud to be Bulgarian!

Скъпи деца и родители,
от UP! School празнуваме големите празници на англоговорящия свят, но също така уважаваме и нашите. За това тази година сме решили да отдадем по-голямо значение на най-големия български празник- 3-ти март. Защото преди всичко сме българи и трябва да учим децата ни на самочувствие.
Каква идея имаме?
Започваме инициатива, която се нарича 'Proud to be Bulgarian!'.

Всяко дете, което иска да се включи трябва да:
– Нарисува лого на нашата държава. Лого е картинка, запазена марка, която става символ на даденото нещо, в случая- нашата държава. Важно нещо за логото е да е простичко, без много излишни рисунки
около него. Спомнете си за известни лога- на UP! School, Adidas, Nike и т.н. Не е нужно да сте художници, а просто да използвате въображението си. Кое дете няма такова?
– Второто условие да се включите е да напишете какво Ви кара да се гордеете с нашата родина. Тук вече трябва да изразите мислите си на английски език. Защо ще пишем на английски, ако е български
празник? Защото , искаме целият свят да Ви разбере. А също сме и училище по английски език, нали така?:)
– И не на последно място- опишете какво изобразява Вашето лого. Отново на английски език.

Краен срок за предаване на проекта: 1-ви март.
Всички проекти ще бъдат изложени в училището ни на 6-ти март, а най-добрите ще публикуваме в нашата фейсбук страница и уебсайт.
Дерзайте!

Проектите на децата вече са готови! Децата измислиха логото на нашата държава и описаха накратко какво изобразява и какво ги прави горди българчета. 
Ние можем да добавим само, че сме горди с нашите ученици. Децата са вложили много любов и хъс, за това се надяваме да им простите малките грешки. Ние го направихме.