• Как да определя нивото на детето ми по английски език?

Нивото на детето определяме чрез входящ тест, който се прави на място и е безплатен. Ако имаме съмнения, преподавател провежда кратък разговор с детето, за да сме напълно сигурни за нивото, в което трябва да попадне ученика.

 • Как мога да запиша детето си?

Записването става с попълване на онлайн форма ( от сайта ни) и плащане на първа вноска и учебници. 

 • Как става плащането?

Плащането става само по банков път. Може да избирате между плащане на вноски или цялата сума. Учебниците се заплащат при подписване на договора, отново по банков път.

 • Какви са отстъпките, които мога да ползвам?

Имаме три вида отстъпки - 5% за ранно записване ( до края на месец юли ), 5% пълна такса и %5 за второ дете ( отстъпката се ползва и от двете деца ). Отстъпките са с натрупване.

 • На какъв език се говори в час? Защо?

В часовете ни се говори и пише само на английски език. Искаме да поставим децата в максимално близка до английския свят среда. От опит можем да кажем, че децата имат нужда само от един-два часа, за да свикнат с това и да се чувстват комфортно. Родителите са тези, които се притесняват повече. :)

 • Използва ли се транскрипция при обучението?

Не използваме транскрипция. При обучението на деца, това само затруднява процеса. Ако може да влезете в главата на детето, ще разберете, че това е просто още една НОВА азбука, която трябва да научи и разбере. Произношението практикуваме с много повтаряне и упражнения за говорене.

 • На каква възраст е най-добре да започне обучението по английски език?

Тук сме категорични - колкото по-рано, толкова по-добре. Естествено, това е много индивидуално и зависи изцяло от детето и готовността му за нещо такова. Сблъсъкът на малкото дете с езика е важна стъпка и трябва внимателно да подберете мястото. Нека първите срещи с езика да носят само усмивки и добро настроение, за да може детето да изгради положителна нагласа към ученето.

Ако детето Ви е по-голямо, а още не е започнало с изучаването на езика- не се притеснявайте. Никога не е късно. Свържете се с нас, за да Ви дадем полезна информация и съвети за първите му стъпки в света на английския език.

 • Каква е цената за курс?

Различните курсове имат различни цени. Първо трябва да определим нивото на детето, за да можем да сме по-конкретни.

 • Какъв е графика?

Графикът на всички групи е различен. Първо трябва да определим нивото на детето, за да можем да сме по-конкретни.

 • Кой ще е преподавателя на моето дете?

Можем да Ви кажем кой ще е преподавателя след като определим нивото на детето и групата, която ще Ви е удобна. 

 • Един преподавател ли преподава на моето дете?

Стараем се един преподавател да бъде с децата цялата учебна година. 

 • Каква е ролята на родителите в UP! school?

За нас родителите са много важна част от учебния процес. Желанието ни е те да участват активно в обучението на деца си, да са запознати с очакванията ни и с това, което се случва в час и в училището. 

 • Как мога да се информирам за това как се справя детето ми?

Поддържаме постоянна връзка с родителите. Родителските ни срещи са индивидуални, в удобно за Вас и учителя време. 

Учителят изпраща децата всеки час и обяснява на кратко какво имат за домашно и какво са правили в часа. Отделно от това, изпращаме имейли с домашното , за да може да имате контрол върху тяхното написване.

Родителят може да се свърже с преподавателя на детето си по всяко време на деня и да поиска информация.

 • Може ли да запиша и двете си деца в един и същи час?

Това много рядко може да се случи. :) Знаем, че е много удобно, но е въпрос на чист късмет децата да се паднат в такива групи, в които съвпада и деня и часа. Учителите, естествено са различни. :)

 • Може ли да запиша двете си деца в една група?

Това може да се случи само, ако децата са на една възраст и имат еднакви знания. Това отново определяме чрез тест.