Summer Camp — Think Outside! (No Box Required) 

нашето предложение за незабравимо лятно приключение!

 
section-destination.png

Дестинация

Древна и мистична, зелена и необятна, планината Родопи винаги е предизвиквала интерес и възхищение. Само на 25 км. от гр. Пловдив, сред красиви иглолистни гори и чудни гледки се е скътала планинската местност Бяла черква. Тя е разположена на 1300 м. надморска височина и в своите зелени гънки е „скрила“ нашия домакин — Еко хотел „Здравец“.

Еко хотел „Здравец“ е луксозен тризвезден хотелски комплекс, до който се стига по асфалтиран панорамен път. На разположение на групата са плувен басейн със спасител, зала за обучение, детски площадки, ползване на футболно игрище. Настаняването на групата ще бъде в стаи с 2, 3 и 4 легла, със собствен санитарен възел.


Екип

Целият екип на UP! School се впуска в това лятно приключение, за да може да направи престоя на децата незабравим. Към нашия весел състав ще се присъедини скаут, който ще провежда специалната ни скаутска програма и медицинско лице, което ще се грижи за здравето на децата. 


Дейности

Летният ни лагер е изпълнен с много дейности, които запълват деня на децата и го правят незабравим!

Love English

Всеки ден отделяме по два астрономически часа, за да упражним и затвърдим знанията си по английски език. Всеки урок е тематичен и се провежда на открито.

Love Nature

Това е нашата специална програма на английски език за любовта към природата. Децата ще научат много за растителния и животинския свят на заобикалящата ни местност. Часовете отново се провеждат на английски език и са на открито, за да могат децата да видят възможно най-много от това за което учат.

Love Scouting

Скаутската ни програма запознава децата с основните правила за поведение в планината, ориентиране, работа с карта и компас. Малките скаути ще се научат да оказват първа помощ при нужда и да се организират за по дълг престои в планината. Ще тестваме и техните стрелкови умения и алпийски техники. Предстоят им и много състезателни игри. Незабравима част е и лагерния огън, с който ще сложим  край на лятното ни приключение. 

Love Hiking

Важна част от нашия лагер е прехода в планината. Екипирани специално, децата прекарват половин или цял ден сред природата ( в зависимост от желанието и възрастта), изкачвайки хълмове и пеейки песни. Незабравим спомен остава и обядът на открито.

Show Time

Вечерната програма е най-забавната част от деня. Всеки ден е различна и дава поле за изява на всяко дете- различни конкурси, игри, показване на отборни умения и много други. Децата отново използват английски език, но по един по-забавен и неформален начин. В края на всяка вечерна програма пеем песен за лека нощ, като по този начин децата се настройват за лягане.

Love Sport

В Summer Camp — Think Outside! (No Box Required) много държим на движението при децата. Всеки ден лагеруващите ще имат един астрономически час плуване във външен басейн и един час спорт по техен избор, като това са най-вече: футбол, волейбол, бадминтон и тн. 

Sport Day

Един ден отделяме изцяло на спорта. Целият ни лагер, включително и нашия екип се разделя на два отбора. Всеки може да се състезава в спорта, в който се чувства най-силен, за да спечели точки за своя отбор. Няма ограничения за броя на спортовете, в които може да се включи участника. В края на деня се определя победителят по броя събрани точки. Този ден носи много емоция на децата и ги амбицира максимално, учи ги да печелят и губят достойно.

DIY — Do It Youself Classes

Няма нищо по-хубаво от това сам да измайсториш нещо. Даваме възможност на децата да се включат в различни часове и да покажат своето въображение. Очакват ги рисуване, шиене, готвене, експерименти, правене на самолети и катапулти и много други.

Out & About

В гр. Пловдив ще посетим новия 3D планетариум.


Кога?

Summer Camp — Think Outside! (No Box Required) е 7 дневен лагер за деца от 8 до 11 годишна възраст и за ученици на UP! School от нивата Step, Step 1, Step 2, Step 3, Step 4 и Jump 2.

Лагерът ще се проведе от 2 Юли (Неделя) до 8 Юли (Събота). Местата са ограничени. 


Такса

Пакетната цена за Summer Camp — Think Outside! (No Box Required) е 590 лева. Това включва туроператорски пакет (транспорт, пълен пансион, планинска застраховка) и образователни програми (Love English, Love Nature, Love Scouting, Show Time, Love Hiking, Love Sport и Out & About). Заплаща се на две вноски: 

 • туроператорски пакет — 290 лева
 • образователни програми — 300 лева

 


Записване

Децата, които не са ученици на UP! School правят тест за определяне на ниво по английски език. Срокът за записване е до изчерпване на местата.

Записването става със заплащане на туроператоския пакет. Втората вноска се заплаща до 15-ти Юни.

Посетете ни на място: София, кв. Лозенец ул. Трепетлика №5, партер или на телефон:  +359 877 711 199 и
e-mail: info@up-school.bg

Един примерен ден от лагера Summer Camp — Think Outside! (No Box Required):

 • 8:20 – 8:30 Circle Time
 • 8:30 – 9:00 Breakfast
 • 9:00 – 11:00 Love English
 • 11:10 – 12:10 Swimming
 • 12:10 – 12:40 Shower Time
 • 13:00 – 13:30 Lunch
 • 13:30 – 14:30 Quiet Time
 • 14:45 – 17:30 Love Scouting
 • 17:30 – 18:20 Love Sport
 • 18:20 – 19:20 Love Nature
 • 19:20 – 19:50 Dinner
 • 19:50 – 20:30 Group Time
 • 20:30 – 22:00 Show Time
 • 22:00 – 22:15 Lullabies
 • 22:15 – 22:30 Bed Time