Summer Camp - Friends Forever

нашето предложение за незабравимо лятно приключение!

 
section-destination.png

Дестинация

Разположен в сърцето на Родопите, СПА хотел "Орфей" 4* разполага с 260 комфортно обзаведени помещения. Всички стаи са уютно и елегантно обзаведени, предлагащи комфорт, простор и гледка към планината.  Комплексът разполага с вътрешен басейн, конферентни зали, детски кът и още много удобства за нашите деца. 

 


Екип

Целият екип на UP! School се впуска в това лятно приключение, за да може да направи престоя на децата незабравим. Към нашия весел състав ще се присъедини скаут, който ще провежда специалната ни скаутска програма и медицинско лице, което ще се грижи за здравето на децата. 


Дейности

Летният ни лагер е изпълнен с много дейности, които запълват деня на децата и го правят незабравим!

Love English

Всеки ден отделяме време, за да упражним и затвърдим знанията си по английски език. Всеки урок е тематичен и се провежда на открито.

Love Nature

Това е нашата специална програма на английски език за любовта към природата. Децата ще научат много за растителния и животинския свят на заобикалящата ни местност. Часовете отново се провеждат на английски език и са на открито, за да могат децата да видят възможно най-много от това за което учат.

Love Scouting

Скаутската ни програма запознава децата с основните правила за поведение в планината, ориентиране, работа с карта и компас. Малките скаути ще се научат да оказват първа помощ при нужда и да се организират за по дълъг престои в планината.Тази година сме подготвили и много изненади- спускане по 100 метров тролей, първи стъпки в скалното катерене, въжени градини и много други. Предстоят им и много състезателни игри. Незабравима част е и лагерния огън, с който ще сложим  край на лятното ни приключение. 

Love Hiking

Важна част от нашия лагер е прехода в планината. Екипирани специално, децата прекарват половин или цял ден сред природата ( в зависимост от желанието и възрастта), изкачвайки хълмове и пеейки песни. Незабравим спомен остава и обядът на открито.

Show Time

Вечерната програма е най-забавната част от деня. Всеки ден е различна и дава поле за изява на всяко дете- различни конкурси, игри, показване на отборни умения и много други. Децата отново използват английски език, но по един по-забавен и неформален начин. Тази година сме включили кино вечер и дискотека. В края на всяка вечерна програма пеем песен за лека нощ, като по този начин децата се настройват за лягане.

Love Sport

В Summer Camp — Friends Forever много държим на движението при децата. Всеки ден лагеруващите ще имат един астрономически час плуване във вътрешен басейн и един час спорт по техен избор, като това са най-вече: футбол, волейбол, бадминтон и тн. 

Sport Day

Един ден отделяме изцяло на спорта. Целият ни лагер, включително и нашия екип се разделя на два отбора. Всеки може да се състезава в спорта, в който се чувства най-силен, за да спечели точки за своя отбор. Няма ограничения за броя на спортовете, в които може да се включи участника. В края на деня се определя победителят по броя събрани точки. Този ден носи много емоция на децата и ги амбицира максимално, учи ги да печелят и губят достойно.

DIY — Do It Yourself Classes

Няма нищо по-хубаво от това сам да измайсториш нещо. Даваме възможност на децата да се включат в различни часове и да покажат своето въображение. Очакват ги рисуване, шиене, експерименти, правене на самолети и катапулти и много други.

Out & About

Ще посетим  ферма за северни елени, ще им даваме храна от ръка и ще си направим снимки за спомен.  Там ще ни очакват и много приключения- въжен тролей, мрежа тип трамплин, люлки, висилки и пътека с препятствия.

 


Кога?

Summer Camp - Friends Forever е 10 дневен лагер за деца от 8 до 12 годишна възраст и за ученици на UP! School от нивата Step, Step 1, Step 2, Step 3, Step 4, Jump 2 и Jump 3.

Лагерът ще се проведе от 1 Юли (Неделя) до 10 Юли (вторник). Местата са ограничени. 


Такса

Пакетната цена за Summer Camp - Friends Forever е 790 лева. Това включва туроператорски пакет (транспорт, пълен пансион, планинска застраховка) и образователни програми (Love English, Love Nature, Love Scouting, Show Time, Love Hiking, Love Sport и Out & About). Заплаща се на две вноски: 

 • туроператорски пакет — 490 лева
 • образователни програми — 300 лева

 


Записване

Децата, които не са ученици на UP! School правят тест за определяне на ниво по английски език. Срокът за записване е до изчерпване на местата.

Записването става със заплащане на туроператоския пакет. Втората вноска се заплаща до 1-ви Юни.

Посетете ни на място: София, кв. Лозенец ул. Трепетлика №5, партер или на телефон:  +359 877 711 199 и
e-mail: info@up-school.bg

Един примерен ден от лагера Summer Camp — Friends Forever

 • 8:20 – 8:30 Circle Time
 • 8:30 – 9:00 Breakfast
 • 9:00 – 11:00 Love English
 • 11:10 – 12:10 Swimming
 • 12:10 – 12:40 Shower Time
 • 13:00 – 13:30 Lunch
 • 13:30 – 14:30 Quiet Time
 • 14:45 – 17:30 Love Scouting
 • 17:30 – 18:20 Love Sport
 • 18:20 – 19:20 Love Nature
 • 19:20 – 19:50 Dinner
 • 19:50 – 20:30 Group Time
 • 20:30 – 22:00 Show Time
 • 22:00 – 22:15 Lullabies
 • 22:15 – 22:30 Bed Time