UP! school е училище за интензивно обучение по английски език на деца от 3 до 14 годишна възраст. Благодарение на екипа от професионалисти, който обича работата си, успяхме да изградим място, където родителите се чувстват сигурни в обучението на децата си.

Вярваме, че ролята на училището е да вдъхновява и да запалва искрата в децата. Оценяваме индивидуалността на всяко дете и правим всичко възможно да я запазим и развием. За нас е важно учениците ни да идват с желание в час, а това става като превърнем училището в нещо повече от просто "училище".  Показваме уважение към малките хора, като заедно с това не правим компромиси с техните отговорности и задачи.

Можем да се похвалим с прекрасните резултати на нашите ученици, но това не е най-важното за нас, защото знаем, че оценките не са мерител за интелигентност, а просто средство, което ни помага да разберем на къде да насочим усилията си.

Провеждането на множество състезания от различен характер стана част от нашата редовна практика. В обучението си по английски език, децата имат нужда да се доказват, да се поощряват и най-вече — да се конкурират. Това ги учи на важни уроци, които ще им трябват и за в бъдеще.

Често ни питат по каква методика работим. Най-хубавото е, че не работим по определена методика. Не обичаме рамките и не поставяме децата в такива. Това не изключва засиления ни интерес към всичко ново, което излиза като идеи в обучението на деца. Извличаме най-хубавото от всичко и се опитваме да го предадем успешно в класната стая, за да постигнем резултат.  

Нашата крайна цел е децата да получат  стабилно обучение по английски език, което да им дава увереност в следващите поставени цели. И не на последно място, да получат това обучение по най-приятния за тях начин.


Ванина Петкова

академичен мениджър и съосновател

Ванина е преподавател по английски език от 2007, когато има възможността да работи с доказани професионалисти в тази област. Част от работата и включва обучение на преподаватели, организиране на семинари и уъркшопи (workshops). Сертифициран устен изпитващ към Cambridge University за международните изпити YLE. През 2011 е лидер на делегация, участваща в международни лагери за деца (CISV International — USA).

Вярва, че за да постигаш добри резултати, трябва да обичаш работата си. Удоволствие и носи това да бъде полезна на децата и да вижда техния прогрес. Надява се скоро да дойде времето, в което децата няма да учат само за оценки, а родителите ще участват дейно в тяхното обучение.

Ванина Петкова е завършила НБУ, специалност Чужд език и култури — Англицистика, профил Педагогика и превод.


Антон Георгиев

административен мениджър и съосновател

Антон отговаря за всички административни въпроси в нашето училище. Коректното  отношение към клиентите е негов приоритет.

През 2004 започва своето следване в Universita di Firenze, специалност Фирмена икономика. След година се прехвърля в НБУ, където завърша специалност Мултимедия, компютърна графика и анимация.


Боряна Ангелова

преподавател

Боряна преподава английски език от 2014 година и е участвала в провеждането на детските международни изпити на Cambridge University —   Young Learners Exam (YLE). Завършила е специалност Минало и съвремие на Югоизточна Европа в Софийски университет "Св. Климент Охридски", където е имала възможността да прави преводи за научно-популярни сайтове. Изучавала е английски, турски, румънски и сърбо–хърватски.

За нея да преподаваш на деца означава не само да полагаш грижа за  учениците, но и да изградиш атмосфера, в която те да се чувстват спокойни и уверени да получават и показват знания.


Зоя Примова

преподавател

Зоя е преподавател по английски език на деца и възрастни от 2012 година. Имала е възможността да работи с деца между 5 и 16 годишна възраст.

През 2015 година успешно подготвя ученици за явяването на детските сертификати на University of Cambridge (YLE). Завършила е Пловдивски университет "Паисий Хилендарски“ със специалност Английска филология през 2011 година. През първата година от висшето си образование печели първа награда в конкурса за най-добър разказ на английски език.

Може да се похвали с отличните резултати на своите ученици, както и с желанието и стремежа, който вижда в тяхната работа. Нейн приоритет при преподаването на английски език на деца, е те да се чувстват сигурни в своите умения, да буди интереса им за нови знания и да възпитава обич към езика във всеки един урок.


katerina.jpg

Катерина Паскалева

преподавател

Катерина е завършила Софийски университет "Св. Климент Охридски" със специалност Английска филология през 2016 година. Литературата и езиците са нейната страст. Покрай работата с деца като асистент-учител в Британския съвет започва професионалният ѝ път като учител.

За нея да си учител е едновременно призвание и отговорност. Прогресът на учениците и изграждането на учебна среда, в която те да развиват знанията си с активно участие, интерес и желание, са нейни приоритети.